Over ons

 

Welkom in onze gezellige woonwinkel

Ik ben Arend Van Dijk, eigenaar van Van Dijk Interieur. Dagelijks zorgen wij ervoor dat elke klant optimaal wordt geholpen. Ons doel is om voor iedereen de eigen woondroom te realiseren, door een goed advies, het gebruik van de juiste materialen en een perfecte installatie. En als het nodig is dan verlenen wij ook direct de juiste service. Zodat u onbezorgd kunt blijven genieten van het nieuwe interieur.

Wij bezoeken regelmatig (vak) beurzen en lezen woonbladen, vaktijdschriften e.d. Z0 vinden wij ook nieuwe inspiratie, die we graag doorgeven aan onze klanten. En we vinden het een mooie uitdaging om de nieuwste stoffen en technieken ook bij onze klanten in huis toe te passen.

Onze winkel is gebouwd als een echte huiskamer, met een grote tafel om gezellig bij te praten. Zo ontvangen wij u graag. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we uitgebreid de tijd om uw woonwensen te bespreken en dan met voorstellen te komen die daarbij passen. Uiteraard is het altijd mogelijk dit op tijden te doen die u uitkomen.

Kom langs voor een kennismaking !

Geschiedenis

Het verhaal van  J. van Dijk & Zn is begonnen op 1 januari 1973. Jaap van Dijk, de vader van Arend van Dijk heeft zich toen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle. Arend vertrok elke dag vanuit huis op 

de brommer om te gaan stofferen.  In 1976 kwam Arend officieel bij de 'zaak' in. In 1977 zijn wij in het pand in de Javastraat gekomen, zo ontstond de tapijtzaak J. van Dijk & Zn. Onze specialisatie was voornamelijk tapijt en de winkel stond vol met tapijtrollen.  In 1983 is Jaap van Dijk uit de zaak gegaan en Arend ging zelfstandig verder. In 1990 kwam het pand aan de Woldstraat te koop te staan, dit gaf ons de mogelijkheid om de twee panden samen te trekken tot één groot pand. Hierdoor kregen we een ruime, overzichtelijke winkel. De extra ruimte was ook hard nodig, omdat in deze tijd de raambekleding ook steeds belangrijker werd. In 1997 heeft het bedrijf zijn voorlaatste verbouwing ondergaan.

 

Vanaf dit moment zijn we ons volledig gaan specialiseren in vloeren en raambekleding. De feestelijke heropening vond plaats tijdens het twintig jarig jubileum van het bedrijf. Sinds de verbouwing is het bedrijf flink gegroeid. In 2007, voor het dertig jarig jubileum is de winkel voor het laatst verbouwd. We specialiseren ons in vloeren, gordijnen, raamdecoratie, wandbekleding, accessoires en een meubelcollectie. Daarmee zijn we de meest toonaangevende en inspirerende woninginrichters van de regio geworden. 

En daar zijn wij als Firma J. van Dijk best trots op.

Projecten

Collectie

Openingstijden

 • maandag
  Gesloten
 • dinsdag
  09:00 - 18:00
 • woensdag
  09:00 - 18:00
 • donderdag
  09:00 - 18:00
 • vrijdag
  09:00 - 18:00
 • zaterdag
  09:00 - 17:00
 • zondag
  Gesloten

Overige tijden op afspraak. Ook 's - avonds.

Toon alle openingstijden

Contact