• Thuis inmeten
  • Perfecte installatie
  • Service en garantie
van Dijk

Kom langs bij
Meer weten?

Projecten

Van Dijk Interieur  is ook specialist op het gebied van projectstoffering. Wij leveren en installeren alle soorten harde en zachte vloerbedekkingen, raamdecoratie en zonwering. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf ons visitekaartje wordt. Voor projectstoffering bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bewijzen al jaren dat wij garant staan voor kwaliteit, vakmanschap en service tegen gunstige prijzen.

Wij zijn heel blij met de waardering van onze vele vaste klanten, die steeds weer voor ons kiezen. Zij weten inmiddels dat wij de projecten met zorg afleveren. De vloer moet er niet alleen voor het zicht mooi afgewerkt uitzien, zorg besteden aan de ondervloer is minstens zo belangrijk. Wij werken daarom met de beste producten voor de ondervloer, qua egalisatie en lijmen. Alleen dan zal het eindresutaat optimaal zijn, en worden problemen na oplevering voorkomen.  

Als u een project heeft, dan zorgen wij niet alleen voor de producten en de afwerking, maar we kunnen ook alles eromheen regelen. Zodat u geen zorgen heeft over de vernieuwing van uw interieur. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bespreken en een passend voorstel te doen.