• Thuis inmeten
  • Perfecte installatie
  • Service en garantie
van Dijk

Kom langs bij
Meer weten?

Vloeren

U bent op zoek naar een vloer die helemaal is afgestemd op de eigen smaak, woonwensen, voorkeuren. Van Dijk adviseert u om de juiste oplossing te vinden en zorgt ook voor de perfecte installatie van de vloer. Zodat u hier geen zorgen over hoeft te hebben.

Wat voor vloer wilt u ?

Vloeren zijn heel bepalend voor de sfeer in huis. Een donkere vloer geeft een hele andere uitstraling dan een lichte vloer of bijv. een speciale vloer met een betonlook.

Daarnaast moeten vloeren ook nog voldoen aan een heleboel functionele eisen: ze moeten lang meegaan, niet snel slijten of beschadigen, makkelijk in onderhoud zijn, zo weinig mogelijk contactgeluid hebben en bijvoorbeeld warm of behaaglijk aanvoelen.

Daarom is het belangrijk dat we samen bepalen welke wensen u heeft voor de vloer. En natuurlijk ook in welke kamer u deze gelegd wilt hebben. De eisen en uitstraling aan een vloer zal in de slaapkamer anders zijn dan in de woonkamer of op uw werkkamer. Maar ook  voor kantoren, winkels, restaurants en dergelijke hebben wij een hele collectie vloeren beschikbaar.

Vloeren zijn er in vele soorten, kleuren en uitstraling. Wij helpen u graag om een goede keuze te maken. Als u houdt van warm en zacht dan zoeken wij het juiste product hierbij. Voor iedere stijl, wens en functie hebben wij de geschikte vloer in de collectie.

Welke soorten vloeren heeft van Dijk ?

Wij streven ernaar om altijd de nieuwste producten, kleuren en materialen in onze collectie te hebben. Hiervoor gaan wij regelmatig naar beurzen, informatiebijeenkomsten en werken we ook intensief samen met een aantal gerenommeerde leveranciers.

Onze zeer brede collectie bestaat o.a.uit tapijtvloeren (kamerbreed en tegels), Marmoleum vloeren, Vinyl vloeren, PVC vloeren, laminaat vloeren, parket vloeren. Maar natuurlijk hebben wij ook een uitgebreid assortiment karpetten, matten, plinten en dergelijke.

Nieuw in het assortiment: Coretec pvc vloeren ! Dit zijn unieke pvc vloeren, voorzien van een kurken onderlaag en een kliksysteem. Eenvoudig en snel te leggen voor een perfect eindresultaat. En nu ook van Coretec: tegels met Ceratouch, tegels met een speciale opbouw en afwerking die net van echt zijn te onderscheiden.

Binnen de collecties zijn er veel mogelijkheden met dessins en kleur. Wilt u een vloer met een natuurlijke houtuitstraling ? Dan kan dit een parketvloer worden, maar ook een laminaatvloer, pvc vloer of vinylvloer behoort tot de mogelijkheden. En er zijn zelfs Marmoleum en tapijt vloeren die een houtuitstraling hebben. 

Sinds kort zijn wij ook dealer van het kwaliteitsmerk Parador, zowel voor laminaat als parket. Unieke vloeren van een topkwaliteit. En voor het afwerken van elke vloer zijn wij dealer van het topmerk exclusive plint. Elke vorm en maat is leverbaar, tot een lengte van bijna 5 meter (zonder naad). En wij plaatsen ze uiteraard vakkundig.

Als u langskomt in de winkel dan laten we de verschillende mogelijkheden zien en kunt u zelf ervaren wat de verschillen zijn en maken we samen de juiste keuze.

   

Perfect gelegd

Een vloer kan heel mooi zijn, maar het is net zo belangrijk dat deze perfect op de vloer gelegd wordt. Met de juiste afwerking, de geschikte ondervloer of op een perfect afgewerkte dekvloer.  Uiteraard zorgen onze vakmensen ervoor dat alles perfect wordt geïnstalleerd. Of u nu in Meppel, Steenwijk, De Wijk of een andere gemeente in de buurt woont. Wij komen langs en zijn niet tevreden totdat u dit bent.

Meer weten of een passend advies ? Kom gerust langs bij ons in de winkel, de koffie staat klaar. Of neem contact op voor een afspraak.

In onze collectie bevinden zich o.a. de merken Desso, Parade, Cunera, Marmoleum, NovilonBalterio, CoretecParador en Exclusive plint.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vloeren